[[TitleIndustry]]

Kako naručiti željeznički čelik

Date:Oct 23, 2018


Željeznički čelik (željezni čelik) koristi se za izradu lokomotiva, dizalica i drugih gusjenica od profesionalnog čelika.

Većina željezničkog čelika proizvodi se kiseoničkom peći i pretvaračem kisika koji se kotrlja valjkom. Željeznica u uporabi uglavnom je izložena habanju i dugotrajnom ponovljenom opterećenju, pa su zahtjevi otporni na habanje, pritisak, otpornost na zamor, zavarivanje i dobru žilavost.

Šina je uglavnom izložena pritisku i udarnom opterećenju voznog parka, pa joj je potrebna dovoljna čvrstoća i tvrdoća i određena žilavost. Često korišteni željeznički čelik je ugljik za smirenje ugljika izrađen od otvorenog ognjišta i BOF, koji sadrži ugljični wc0,6%. 0,8%, pripada čeliku sa srednjim ugljenikom i česticama visokog ugljenika, ali sadržaj mangana u WMN je veći, unutar 1,1% od 6%.

Željeznice se prema kineskim nacionalnim standardima i standardima metalurške industrije dijele na željezničke, lagane, provodljive i dizalice.


How to order rail steel

Posljednjih godina široko su se koristile uobičajene niskolegirane čelične šine, poput visokoprogilišnih tračnica, srednje mangan-tračnica, bakarne i ti-ležajne šine. Obične šine s niskim legurama otpornije su na habanje i koroziju od ugljičnih šina, a njegov radni vijek je znatno poboljšan.

Par: Koja je razlika između čelika I i čelika H presjeka

Sljedeći: Što je opružni čelik