[[TitleIndustry]]

Kako naručiti željeznički čelik

Date:Oct 23, 2018


Čelični čelik (čelični čelik) koristi se za proizvodnju lokomotiva, dizalica i drugih tragova profesionalnog čelika.

Većinu čeličnog šina proizvodi kondenzaciona peć i kondenzator kiseonika, koji se valja valjanjem. Šina u upotrebi je uglavnom podložna habanju i dugotrajnom ponovnom opterećenju, tako da su zahtevi otporni na habanje, pritisak, otpornost na zamor, zavarivanje i dobru žilavost.

Šina je uglavnom podložna pritisku i uticaju opterećenja voznog parka, stoga zahteva dovoljnu čvrstoću i tvrdoću i izvesnu žilavost. Najčešće korišćeni čelični čelik je ugljenični čelika koji je izrađen od otvorenog ognjišta i BOF-a, koji sadrži ugljenik od 0,6%. 0,8%, pripada srednjem ugljeničnom čeliku i visokih ugljeničnih čelika, ali je sadržaj mangana u WMN veći, u okviru 1,1% od 6,6%.

Željeznica u skladu sa nacionalnim standardima Kine i standardima metalurške industrije podeljena su na željezničku šinu, svjetlosnu šinu, provodne šine i kranske šine.


How to order rail steel

U posljednjih nekoliko godina, uobičajene su niske legure čeličnih šina, kao što su visoke silikonske šine, srednje manganske šine, bakarne šine i ti-nosive šine. Obično nisko legirana šina je otpornija na habanje i otporna na koroziju od karbonske šine, a životni vek je znatno poboljšan.

Par: Koja je razlika između-čelika i H-sekcija čelika

Sljedeći: Šta je prolećni čelik