[[TitleIndustry]]

Koja je razlika između-čelika i H-sekcija čelika

Date:Nov 06, 2018


Rub-čelične prirubnice je zadebljanje na površinu trbušne pločicom, a vanjski je tanka; Prirubnica H dio čelik je jednak dio.

What is the difference between I-Steel and H-section steelHW HM HN h je generički pojam za H-dio čelika, a H dio čelika zavarena; HW HM HN je i toplo valjaniWhat is the difference between I-Steel and H-section steel


Korištenje čelik je ekvivalentno HN čelika;

1, u obliku rada čelika bilo obične ili svjetlo, jer dio veličina je relativno visoka, uska, tako da presjek dva glavna rukava inercijske trenutak razlika je velika, stoga, općenito izravno dopuštena u svoje mreže na površini u savijanje člana ili će se sastojati od član sila rešetke.

2, H-dio čelik pripada u visoke učinkovitosti ekonomske rezanje profila (druga također ima hladno zakrivljena tankostjenog čelika, čeličnih ploča, i sl.), jer presjeka oblik je razumno, bi čelik više visoku efikasnost, poboljšati u sposobnost za rad. Za razliku od Putong vrsta prirubnica H dio čelik je proširen i unutarnje i vanjske površine su obično paralelno, koji olakšava povezivanje s visoka čvrstoća cimet i druge komponente.

3, H-dio čelične prirubnice su jednake debljine, postoji kotrljanja presjeka, postoje 3 komada ploča za zavarivanje sastoji od kombinirane presjeka. Čelik uvijanje presjeka, zbog loše proizvodni proces, prirubničkim strana ima 1:10 nagib. H-sekcija čelik kotrljanje je drugačiji od običnih sam čelika samo skup horizontalne role, jer njegova prirubnica je širok i nema nagib (ili mali nagib), pa je potrebno dodati skup okomiti svitak istovremeno roll kotrljanje, stoga, svojim kotrljanja procesa i opreme složeniji su od običnih valjaonicama.


Par: Naziv šipke od nerđajućeg čelika

Sljedeći: Kako naručiti željeznički čelik