[[TitleIndustry]]

Koja je razlika između čelika I i čelika H presjeka

Date:Nov 06, 2018


Rub prirubnice od I čelika je zadebljanje površine ventralnom pločom, a vanjska strana je tanka; Prirubnica čelika s presjekom H jednaka je.

What is the difference between I-Steel and H-section steelHW HM HN h generički je naziv za čelik s presjekom H, a čelik H-presjeka je zavaren; HW HM HN je toplo valjanaWhat is the difference between I-Steel and H-section steel


Upotreba I čelika je ekvivalentna HN čeliku;

1, čelik u obliku rada, bilo da je običan ili lagan, jer je veličina presjeka relativno velika, uska, tako da je presjek dva glavna rukava razlike u inercijalnom momentu velik, stoga se općenito može izravno koristiti samo u svojim mrežama u površina savijanja člana ili će biti sastavljen od rešetkastog člana sile.

2, čelik s H-presjekom pripada ekonomičnom profilu rezanja (drugi također ima hladno zakrivljeni čelični tankoslojni čelik, čeličnu pločicu pod pritiskom itd.), Jer je oblik poprečnog presjeka razuman, oni mogu čelik učiniti višim efikasnosti, poboljšati radnu sposobnost. Za razliku od tipa Putong, prirubnica čelika s presjekom H je proširena, a unutarnja i vanjska površina su obično paralelne, što olakšava povezivanje s cimetom velike čvrstoće i drugim komponentama.

3, čelična prirubnica u obliku slova H jednake je debljine, postoji valjak presjeka, postoje 3 komada zavarivanja ploča sastavljenih od kombiniranog presjeka. I-Steel su kotrljajući presjek, zbog lošeg proizvodnog procesa, bočna strana prirubnice ima nagib od 1:10. Čelični valjak H-presjeka razlikuje se od običnog I-čelika samo skup vodoravnog valjaka, jer je njegova prirubnica široka i nema nagiba (ili malog nagiba), pa je potrebno istovremeno dodati skup okomitog valjka stoga su njegov postupak valjanja i oprema složeniji od običnih valjaonica.


Par: Naziv štapa od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: Kako naručiti željeznički čelik