2018 jesen i zimu čelika proizvodnja ograničenja koliko

2018 jesen i zimu čelika proizvodnja ograničenja koliko

Date:Nov 15, 2018

Po cijelom u proizvodnji ograničenja situacija češljanje: zauzvrat počešljana na Beijing, Tianjin i Hebei i okolna područja, Yangtze River delta, Fen običan Wei i ostale tri ključnih regija proizvodnje ograničenja programa. Sve u svemu vidjeti jesen i zima utječu ograničenja proizvodnje dnevni prosječni kapacitet 280.000 tona, udio oko 34%.


2018 Autumn and winter steel production restrictions how much


Beijing, Tianjin i Hebei i okolna područja: (1) Tangshan: ukupni omjer ograničenja za proizvodnju od 31,5%, a prošle godine stvarnu implementaciju omjer je u osnovi isti; Handan, Xingtai: Uvjet proizvodnje ograničenja proporcija, relativno visok;


Fen običan Wei: poboljšana mete su veći, ali omjeri ograničenja proizvodnje općenito su.

Ušće rijeke Yangtze: U ovom trenutku, uglavnom još uvijek utječe na Expo.

Osim navedenih gradova, ostatak Beijing, Tianjin i Hebei i okolnim područjima proizvodnje ograničenja programa je jasniji i je karakteristično za potrebe ograničenja proizvodnje svaki proizvođač.

Međutim, provedbu ograničenja proizvodnje ove godine je postao fleksibilniji, autoriteta za donošenje odluka je bila decentralizirano, odluke na temelju stvarne klima uvjetima i ciljevima poboljšanja, zajedno s nekim od izuzeća izdvojeno, bit biti fleksibilniji u implementaciji.


Par: Šta uzrokuje da cijene čelika nastavljaju da se kreću niže

Sljedeći: Kako je analiza cena gvozdene rude u kasnoj fazi