2018. jesenska i zimska ograničenja proizvodnje čelika Koliko

2018. jesenska i zimska ograničenja proizvodnje čelika Koliko

Date:Nov 15, 2018

Kompletna situacija s ograničenjima proizvodnje koja se kombiniraju: češljali su Peking, Tianjin i Hebei i okolna područja, deltu rijeke Yangtze, ravnicu Fen Wei i ostale tri ključne regije programa ograničenja proizvodnje. prosječni kapacitet od 280.000 tona, udio oko 34%.


2018 Autumn and winter steel production restrictions how much


Peking, Tianjin i Hebei i okolna područja: (1) Tangshan: Omjer ukupnih ograničenja proizvodnje od 31,5%, a stvarni prošlogodišnji omjer implementacije u osnovi je isti; Handan, Xingtai: Zahtjevi za ograničenje proizvodnje proporcionalni, relativno visoki;


Fen Wei plain: Poboljšani ciljevi su veći, ali uglavnom su omjeri ograničenja proizvodnje.

Delta rijeke Yangtze: Trenutno je još uvijek pogođena Expo-om.

Pored gore navedenih gradova, ostatak Pekinga, Tianjina i Hebeija i okolnih područja programa ograničenja proizvodnje više je nejasan, te ne postoje posebni zahtjevi svakog proizvođača za ograničenje proizvodnje.

Međutim, ovogodišnja primjena ograničenja proizvodnje postala je fleksibilnija, autoritet za donošenje odluka je decentraliziran, odluke zasnovane na stvarnim klimatskim uvjetima i ciljevima poboljšanja, zajedno s nekim izdvojenim izuzećima, bit će fleksibilnije u provedbi.


Par: Što uzrokuje da se cijene čelika kreću niže

Sljedeći: Kako se analizira kretanje cijena željezne rude u kasnoj fazi