337 istragu o ugljičnog čelika i legura čelika proizvoda

337 istragu o ugljičnog čelika i legura čelika proizvoda

Date:May 05, 2016

Na lokalno vrijeme Travanj 26, sad Steel Corporation primijeniti na International Trade komisija od Sjedinjenih država, zahtjev za Kina on Bei Iron i Steel Group, Šangaj Bao Steel Group i drugih 40 kineski čelik poduzeća Izvozi Sjedinjenim Državama ugljični čelik i legure čelika proizvodi varalica 337 istrage i objavljivanje trajno isključenje ili zabrana. To će se međunarodni proviziju od Sjedinjenih Američkih Država 30 dana ocijeniti peticiju, a onda odlučio hoće li provesti istragu ili ne. Jednom nakon podnošenja odgovora na Neuspjeh, onda kineski čelik poduzeća je vjerojatno da će lice antitrust kazne o istrazi.


Sad Steel Corporation prethodnik je osnovan 1864, Carnegie Steel tvrtka, sa sjedištem u Sjedinjenim američkim državama najveća integrirati čelika poduzeća. Optuženi kineski čelik poduzeća i colluded kontrolu svog dilera cijene, krađe poslovnih tajni i kroz lažne naljepnice kako bi se izbjeglo poreza na promet, zahtjevi prema Sjedinjenim Državama "1930 godine porezni zakon" odjeljak 337 istrage, blokirati kineski čelik proizvodi izvoz u Sjedinjenim Državama market.the Sjedinjenih država Steel Corporation, će koristiti sva sredstva da se bore za fer-trejd , i dalje kroz antisubvencijskih i antidampinških slučajeva, promovirati postojeće provođenje zakona rad.

337 istrage odnosi se na međunarodne trgovine komisija može biti u skladu s odjeljkom 337 od kraja 1930 godine porezni zakon sad pokrenuo istragu nepošteno ponašanje uvoz trgovinskih sankcija.


Šef Commerce trgovina biro lijek dati adresu, i rekao je 337 istrage usmjerena na kršenje prava intelektualnog vlasništva, i Čelične proizvode je relativno zrela proizvoda, postoji takva stvar kao intelektualno vlasništvo spora. Takozvani intelektualnog vlasništva povrede tvrdnje su činjenična osnova, nadam se da to International Trade komisija od sad odbaciti Prigovor. Sjedinjenih država Steel Corporation za kineske industrije čelika varalica 337 istrage je baza na kineski izvoz čelika drastično porasla. Na početku 2014, kineski izvoz čelika i dalje će Rasti, do kraja 2015, izvoz čelika činili više od 10% Ukupna Izlazna.

Tokom trgovine trenja sa svjetski najveći proizvođač čelika Kina, do sada pokret sad Steel Corporation je smion i intenzivna akcija.

U ovom trenutku, kineski čelik proizvodnje račune za gotovo pola svijeta. Kineski čelik Izvozi uzrok međunarodne anti-damping, ali u ime povrede prava intelektualnog vlasništva žaliti, ovo je prvi slučaj. Direktor kineski Steel Industry Association daj adresu i rekao da su bili šokirani "337 istrage" aplikacije Sjedinjenih država Steel Corporation, odgovarajući upravljački izlaz, cijena, priredimo podrijetlo i takozvanih intelektualnih prava povrede optužbe na temelju činjenica, suprotnosti i vezane za položaj. Stoga, u nadi da sad međunarodnu trgovinu povjerenstva odbaciti Prigovor.

Direktor je također rekao da kineski željezo i čelik udruge, kao cehovski, uvijek strogo poštovati kineske zakone i u skladu s pravilima multilateralnih međunarodnih aktivnosti.

Direktor na kraju naglasio da industrija čelika u Kini i sad dijele široke zajedničke interese, kineske industrije čelika pristati razmijeniti mišljenja putem komunikacije, dijaloga i konzultacija sa Sjedinjenim Državama kako bi obje strane mogu potpuno i nastojati zajednički održavati red na tržištu, protive Trgovinskog protekcionizma i zajednički nositi sa globalno čelika overcapacity problem.


Par: Vruće prodaja 304 316 teški zid Bešavne Inox cijevi za industriju

Sljedeći: Inox cijevi Opremanje tvornica