90% zimskog skladišta 90% čeličnih trgovaca ove godine

90% zimskog skladišta 90% čeličnih trgovaca ove godine

Date:Jan 03, 2019

Glavni razlog optimizma u vezi s trendom nakon godine je niska proizvodnja čeličana, a ovogodišnja snaga za zaštitu okoliša povećana je, godišnji inventar će vjerojatno premašiti poslovna očekivanja i dosegnuo novi maksimum.


A u slučaju kontrole nekretnina, započeta potražnja će biti aktivnija, zimsko skladištenje i mudar je izbor. Uz to, otprilike 3% ljudi spomenulo je da prošle godine zbog čeličana za otkup zimskih skladišta manje visoke cijene neće biti zimskog skladišta ove godine. Na kraju je 90% reklo da će jasno očistiti zimsko skladištenje.


Sve u svemu, analitičari su rekli da su ograničenja proizvodnje okoliša, regulacija nekretnina i drugi višestruki faktori uzrokovani tržišnim očekivanjima pretprodaje generalno optimistični glavni razlog zašto trgovci čelikom odaberu zimsko skladištenje. A ukupna količina zimskog skladištenja povećaće se u odnosu na prošlu godinu.


Vjerujemo da će 2019. biti velika godina za materijale od nehrđajućeg čelika, imamo veliku količinu materijala od nehrđajućeg čelika u zalihama za brzu isporuku i hitne narudžbe


Možete nas kontaktirati, postojat će 24h / 7d usluga za vas!


Sretna Nova godina svima!

Par: 304 Nehrđajući čelik ne može prosuditi prednosti i mane magnetizma

Sljedeći: Prirubnice od nehrđajućeg čelika