90% čeličnih trgovaca zimnica za skladištenje kraj ove godine

90% čeličnih trgovaca zimnica za skladištenje kraj ove godine

Date:Jan 03, 2019

Glavni razlog za optimizam u vezi sa trendom nakon godine je niska proizvodnja čeličana, a ovogodišnje ograničenje proizvodnje za zaštitu životne sredine se povećalo, godišnji inventar će vjerovatno premašiti poslovna očekivanja u novoj visini.


A kada se radi o kontroli nekretnina, početni tok potražnje će biti aktivniji, zimsko skladištenje i mudar izbor. Pored toga, oko 3% ljudi je navelo da su prošle godine zbog čeličana kupili manje visoke cijene nakon gubitka zimskog skladišta, ove godine neće biti zimskog skladišta. Na kraju, 90% je reklo da će to učiniti jasnim zimskim skladištem.


Sve u svemu, analitičari kažu da su ograničenja proizvodnje u oblasti zaštite životne sredine, regulacija nekretnina i drugi višestruki faktori uzrokovani tržištem za očekivanja naknadnog tržišta generalno optimistični, što je glavni razlog zašto trgovci čelikom biraju zimsko skladištenje. A ukupna količina zimskog skladištenja će se povećati u odnosu na prošlu godinu.


Vjerujemo da će 2019. godina biti velika godina za materijale od nehrđajućeg čelika, imamo velike količine nehrđajućeg čelika u zalihama za brzu isporuku i hitne narudžbe.


Vi ste dobrodošli da nas kontaktirate, biće vam 24h / 7d usluga!


Srećna Nova godina svima!

Par: Nehrđajući čelik 304 ne može suditi prednosti i nedostatke magnetizma

Sljedeći: Inox Prirubnica tip