April Stahlindustri PMI-indeks za Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel 49,1% Wurde

April Stahlindustri PMI-indeks za Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel 49,1% Wurde

Date:May 03, 2017

U aprilu je indeks PMI industrije čelika iznosio 49,1%, što je za 1,5 procentna poena u odnosu na prethodni mesec i pada dva uzastopna meseca.

Među njima, indeks proizvodnje je porastao na četiri puta najviše u skoro godinu dana; povećanje indeksa zaliha proizvoda od februara 2015. godine najviše; i novi indeks porudžbine, indeks cena otkupa pao je na 50% prvi put ove godine po liniji. PMI pokazuje da je proizvodnja čelika u aprilu na visokom nivou, narudžbine pala, zaostatak korporativnog inventara, troškovi sirovina za podršku nedostatku cijena čelika.

Nova porudžbina za čeličnu industriju u aprilu se takođe vratila na ispod 50% kontrakcionog intervala od 46,9% nakon tri meseca, što je za 3,7 procentnih poena u odnosu na prethodni mesec, a dva su pala na najnižu od jula 2016. godine. pokazuje da su cene čelika pale, a situacija finansijskih ograničenja, agenata i krajnjih korisnika na čelične narudžbe oprezne, narudžbe za čelika primile su smanjenje prodajnog pritiska značajno povećane.

April cene domaćeg čelika, pored povlačenja na kraju meseca, pao je cijeli mjesec. Većina usled trenutnog domaćeg pritiska snabdevanja čelika je povećan, slabiji kapital, podrška sirovinskim troškovima oslabljena. Međutim, sa domaćim makroekonomskim razvojem, proizvodnjom čelika i proizvodnim kapacitetom za jačanje upravljanja životnom sredinom, cijene čelika imaju pozitivan uticaj, nedavno obnavljanje cena čelika. Očekuje se da će cijene domaćeg čelika u maju biti šokovi za pokretanje tog trenda.O nama

Htongsteel se pojavio kao jedan od vodećih proizvođača vodećih rešenja za sve vaše čelične cijevi, čelične ploče, čelične trake i čelične cijevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera od nerđajućeg čelika Pipe, nehrđajućeg čelika ploča i nehrđajućeg čelika bar u Kini. Naši proizvodi se široko koriste u mnogim poljima kako u zemlji tako iu inostranstvu. Svako odeljenje je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatizovanom proizvodnjom, tako da našim klijentima nudi najbolje proizvode kvaliteta i promptne usluge.

Ako imate nameru da nas razumeš, onda ga nazovite uskoro.

    

https://sxhtsteel.en.alibaba.com/

Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039

Par: Pretjerano trgovine zaštite uzrokovana manjkom prilagođavanja cijene čelika

Sljedeći: 90degree lakat