Kina Peking, Tijenđin, Hebei i ostali 6 provincije i gradovi će dodatno eliminisati i smanjiti kapacitete čelične industrije


"Peking-Tijenđin-Hebei i okolne oblasti u jesenji i zimi 2018-2019 sveobuhvatna kontrola akcionog plana za kontrolu zagađenosti vazduha" od strane Odjeljenja za ekološko okruženje, Nacionalne komisije za razvoj i reformu, Ministarstva prirodnih resursa 12 odjela Pekinga, Tianjin, Hebei, Henan, Shandong, Shanxi 6 provincije i opštine zajednički formulisane. Shema, objavljena 27. na sajtu Odeljenja za ekološku i životnu sredinu, prikazuje ukupno 234 stranice.


th (1).jpg


programskih zahteva, da promovišu proizvodnju industrijskih preduzeća u pogrešnim uslovima. Implementacija diferencijalne vršne proizvodnje strogo je zabranjena za pristup "jednakom pristupu". Oko fokusiranja na čelik, građevinske materijale, koksanje, livenje, obojene, hemijske i druge industrije visokih emisija, implementacija vršne proizvodnje grejne faze. Prema prognoziranom rezultatu kvaliteta mesečnog ambijentalnog vazduha u grejnom periodu, vrijeme proizvodnje može se skratiti ili proširiti na odgovarajući način. (Izvor: Kino-novo društvo)