Cijene domaćeg čelika lagano veće fluktuacije cijena uvoza

Cijene domaćeg čelika lagano veće fluktuacije cijena uvoza

Date:Oct 11, 2018

Šangaj, 24. rujna (Xinhua) zbog kontinuiranog pada nivoa tržišnog inventara, nadopune biblioteke kako bi se formirala određena povlačna snaga, domaća cijena čelika od neznatnog rasta. Cijena uvezene rude u malom je oscilaciji, a nivo lučkog zaliha je i dalje visok.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

Na tržištu tanjura cijena je općenito neznatno niža. Cijena vruće valjanih svitaka blago je pala, glavno tržište glavnih vruće valjanih proizvoda po tržišnoj prosječnoj vrijednosti 4342 juana po toni, tjedno je pala 15 juana. Cijena srednje i teške ploče blago je pala, glavne tržišne specifikacije u nacionalnoj prosječnoj cijeni od 4474 juana po toni, tjedno niže od 24 juana. Trenutno društveni popis čelika i dalje opada, što ukazuje da je uspješnost potražnje na tržištu fer. U čeličanima u slučaju niskih zaliha cijene se mogu održati stabilnima, zbog čega su troškovi dolaska na tržište visoki, i dalje održavaju određenu razinu podrške tržišnim cijenama.

Tržište uvozne željezne rude nalazi se u malo nestabilnoj situaciji. Prema najnovijem izvješću "West New Shinkansen" -a, trenutno 62-postotna uvožena cijena praškaste rude u prvom redu od 69 američkih dolara ćorsokak, čeličane prije nadopune biblioteke, iako je povećana, ali još uvijek male količine orijentisane prema nabavkama, ukupan promet nije veliki, rast cena je nedovoljan. Zalihe luka željezne rude i dalje su visoke, potonje se još uvijek teško riješiti slabog obrasca.

Par: Što kupiti u čeliku Proizvodnja pet glavnih sorti u protekle trogodišnje visoke proizvodnje posebno je vidljiva

Sljedeći: Tržišna klima za smanjivanje ledišta Kratkoročne cijene čelika Trend niži