Politika okoliša ograničena proizvodnja čak i za vrijeme bombardiranja razdoblja čelika skočile stotina yuana

Politika okoliša ograničena proizvodnja čak i za vrijeme bombardiranja razdoblja čelika skočile stotina yuana

Date:Oct 10, 2018


Spot tržištu i dalje u porastu. Drugačiji od jučer, sjever-jug tržište čelika cijene su male stalni porast u glavni ton, trgovci jedinstveni postupak. Dogovor se promijenio u tempo, zbog jučerašnje volumena roba, unaprijed na tržištu danas, ali popularno tržište jug lagano hladi, ukupni pošiljka nije dosegla razinu od jučer, može se mjeriti jedino normalno. Sjevernom tržištu ima dobar posao, tržište je aktivan, nizvodno za popunjavanje pozitivnog, trgovac tanjur dva puta podigao većina. Ali opće stanje je normalno popune banke nakon festivala, spekulativni fondovi ući situacija još nije pojavio.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


U ovom trenutku, nakon ukupnog tržišnog nastupa izvan prethodnih tržištu očekivanja, većinu pregleda prije festivala koji svibanj čelika ili prvi potisnuti stav mladih. Ali uvela u početak, ne cijeli ton će se promijeniti, da li to znači da čelični grad pokrenuti val pretrpio jak naviše tržišta?

Za kratkog boravka stalan porast na tržištu srebra deset, tajming nije tako zreo. Ali veliki ton srebrni deset šok neće promijeniti puno u ovom trenutku. No tempo će se promijeniti malo.

Par: Kina Peking, Tijenđin, Hebei i ostali 6 provincije i gradovi će dodatno eliminisati i smanjiti kapacitete čelične industrije

Sljedeći: Rebar kratkoročno štedi više treba slabe ili potres niže