Politika ograničene proizvodnje prema okolišu čak i tijekom razdoblja bombardiranja, čelik je skočio stotinu yuana

Politika ograničene proizvodnje prema okolišu čak i tijekom razdoblja bombardiranja, čelik je skočio stotinu yuana

Date:Oct 10, 2018


Spot tržište nastavlja da raste. Za razliku od jučer, cijene čelika na sjeveru i jugu mali su stalni rast glavnog tona, trgovci više ujedinjeni. Dogovor je neznatna promjena tempa, zbog jučerašnje količine robe, danas napreduju tržište, ali vruće tržište juga se malo ohladilo, ukupna pošiljka nije dostigla nivo od juče, može se mjeriti samo normalnim. Sjeverno tržište ima dobar posao, tržište je aktivno, nadolijevanje je nadopunilo pozitivima, trgovačka ploča dva puta je podigla većinu. No, opća je situacija normalno punjenje banke nakon festivala, špekulativna sredstva za ulazak u situaciju još se nisu pojavila.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Trenutno, nakon cjelokupnog tržišnog učinka izvan prethodnih tržišnih očekivanja, većina mišljenja prije festivala da je listopad čelik ili prvi koji će potisnuti stav mladih. No, započeto, nije li se cijeli ton promijenio, znači li to da će čelični grad pokrenuti val održanog snažnog uzlaznog tržišta?

Za kratak period kontinuiranog rasta na tržištu srebrne desetke, vrijeme nije previše zrelo. Ali veliki ton Srebrnog šoka za trenutak neće puno promijeniti. No tempo će se malo promijeniti.

Par: Kina Peking, Tianjin, Hebei i ostalih 6 pokrajina i gradova dodatno će ukloniti i smanjiti kapacitet industrije čelika

Sljedeći: Rebar Kratkoročno uštedite više Potreba slaba ili potres manja