Pretjerano trgovine zaštite uzrokovana manjkom prilagođavanja cijene čelika

Pretjerano trgovine zaštite uzrokovana manjkom prilagođavanja cijene čelika

Date:May 15, 2017

Kao odgovor na AMERIČKE antidampinške i kompenzacijske pristojbe ugljični čelik i legure čelika hladna nacrtana mehaničke cijevi uvezen iz Kine, Wang Hejun, direktora Zavoda za trgovinu lijek istrage Ministarstvo trgovine u nr u Kini, navodi se u priopćenju na svibanj 11 da pretjerano trgovinske mjere zaštite dovelo do US steel tvrtki nedostatak industrijskog restrukturiranja i gubitka međunarodne konkurentnosti, ne samo štetiti interesima trgovinski partneri, ali i pomoći riješiti na industrija čelika problema u sad.


Svibanj 10, AMERIČKE trgovinske komore izdala obavijest na Kina, Njemačka, Indija, Italija, Južna Koreja i Švicarska uvoz ugljični čelik i legure čelika hladno vučene mehaničke cijevi inicirao anti-damping istraga, tijekom Kine i Indije, kontra subvencija Ovi proizvodi istraživanja.


Wang Hejun je naglasio da Sjedinjene Države često na uvoz proizvoda od čelika za Započinjanje trgovine lijek istrage i restriktivne mjere pobudili veliku zabrinutost pripadnika WTO. Prema statistikama nam International Trade komisija, od 2000 do 2016, sad ukupno 283 stranih Uvozi olakšanje mjera, od kojih 147 su za Čelične proizvode, Računovodstvo za 52%. Pretjerano trgovinske mjere zaštite dovela do nedostatka industrijskog restrukturiranja i gubitka međunarodne konkurentnosti nas čelika tvrtke, ne samo štetiti interesima trgovinski partneri, ali i pomoći u rješavanju problema pred NAMA Čelične industrije.


Wang Hejun je naglasio da Kina se uvijek protivi zlostavljanja trgovina lijek istrage. Česte trgovinske mjere lijek će ne samo pomoći ublažiti štetu tvrdili AMERIČKI kandidati, nego također nužno utjecati na interese sad nizvodno industrije. Nadamo se da AMERIČKE istražne vlasti će razborito i pravedno riješiti slučaj i stvoriti okruženje stabilno i predvidljivo tržište za trgovinu i suradnju industrije čelika.o nama


Htongsteel je nastao kao jedan stop vodećih davatelja rješenja za sve vaše čeličnih cijevi, čeličnih ploča, čeličnih traka & Čelične cijevi fitinzi zahtjevima. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributere Inox cijevi, Inox ploča sobe sa Inox Bar u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima i kod kuće iu inozemstvu. Svaki odjel su pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.


Ako imate namjeru da nas razumiju, onda zovi ga uskoro.


   


Tel: + 86 029 89306039

Faks: 029-89306039


Par: Kina Steel Association: Promicati industriju čelika na polugu u brzom

Sljedeći: April Stahlindustri PMI-indeks za Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel 49,1% Wurde