Kako popraviti površinu od nehrđajućeg čelika i lima 8k BA?

Kako popraviti površinu od nehrđajućeg čelika i lima 8k BA?

Date:Dec 14, 2018

Ako ste slučajno izrezali ploču od 8K (zrcalnih ploča od nehrđajućeg čelika), kako ćete je spasiti?


Ako ogrebotina nije vrlo ozbiljan slučaj, prilikom obrade poliranja ogledalom možete usporiti brzinu valjka za punjenje, spustiti glavu za brušenje, ogrebati područje što je više moguće za brušenje stana.

 

Postoje 3 načina za rešavanje ovog problema

 

Prva je da se prije obrade ploča od nehrđajućeg čelika 304 316 izvorno ogreba; to jednostavno nije očigledno; To zahtijeva procjenu ozbiljnosti ogrebotine. Ako je površina ogrebotine, dubina ogrebotine premašila kupčevo prihvaćanje efekta konačnog proizvoda, tada bi trebala biti ponovna zamjena tražene ploče, odnosno provjera operatora obrade vrlo je važna. Drugo je što je 304 316 zrcalna ploča od nehrđajućeg čelika BA završna obrada 8K uradila dobru obradu ogledala, ali u procesu filma nestručno se srce ogrebe. Postoje mnoge vrste ogrebotina, poput: ogrebotina u obliku tačke, linearnih ogrebotina i velikih ogrebotina.

 

Točkaste ogrebotine, bez obzira na dubinu, mogu se upotrijebiti zavarivanje argonskim lukom, zatim mljevenje brusilicom, brušenje, a potom pomoću ogledala poliranje ploča od nehrđajućeg čelika koje obrađuju dva ili više puta, osnovno rješenje ovog problema. Ako se popravlja svijetla površina, može se upotrijebiti metoda poliranja, s različitim brojem polirajućih kotača koji su više puta polirani. I općenito, kod nepomičnih popravaka koristi se metoda pjeskarenja pijeska, koja zahtijeva posebnu opremu. Ako je ploča za crtanje obavljena u ranoj fazi, ista potreba za obradom posebne opreme, bez obzira na gore navedenu metodu, površina mora biti pasivirana. Ako se ocijeni da je riječ o maloj ogrebotini, ako se ogledalo može se polirati voskom na poliranoj površini ogledala od nehrđajućeg čelika 304 316, ako je četkanim, stroj za crtanje žice može se koristiti za namatanje površine od nehrđajućeg čelika. Zatim je tu linearna ogrebotina, što nazivamo ogrebotinama. Tretman ogrebotina je relativno težak, plitke ogrebotine mogu se riješiti gore navedenom metodom (usporavanje brzine valjka za punjenje, spuštanje glave za mljevenje). Ni duboke ogrebotine nije lako ukloniti.

 

Preporučuje se da pokušate izbjeći ogrebotine na područjima prilikom obrade i rezanja materijala zrcala. Osim toga, rekao je da je veliko područje ogrebotina, ogrebotina, ali također podijeljeno u dvije nijanse tretmana, zbrinjavanje na isti način. Ako se radi o drugoj vrsti ogrebotine, to je škakljivo. Zbog ove sekundarne ogrebotine treba ga pokušati izbjeći. Preporučuje se da smanjite ili izbjegnete mogućnost ogrebotina na zrcalnim pločama pomoću sljedećih metoda: Zaštitni film na površini ploče, tanjur s drvenim okvirom za pakiranje, karton s gornjim i donjim kartonom ili plastičnom pločom, cjelokupna upotreba vodootpornog papirnog pakiranja, na tanjur ili površina ambalaže izričito "štite tanjur, ne ogrebotine" i tako dalje. Gotova zrcalna ploča od nehrđajućeg čelika, ako ima ogrebotina, u skladu s gore opisanom metodom, u osnovi se može uraditi. Ako je oprema izrađena u poluproizvodima, a površina zrcala ima ogrebotine, neophodno je upotrijebiti razne opreme za poliranje, kao što su zamjenjivi različiti uređaji za poliranje ručnih kotača zajedno, kako bi se postiglo bolje rezultati popravka.


Par: Koje su performanse ispod kvalificiranih na cijevima od nehrđajućeg čelika 304 316?

Sljedeći: Bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika Fosfatiranje / pasivizacija / saponifikacija