Kako To utočište Inox & tanjur list 8k BA površinu?

Kako To utočište Inox & tanjur list 8k BA površinu?

Date:Dec 14, 2018

Ako ste slučajno izrezati 8K (ogledalo inox ploče list) ploču, kako to da spasiš?


Ukoliko ispočetka nije veoma ozbiljan slučaj u ogledalo poliranje obrada, možete usporiti za hranjenje valjak, donja brusnu glavu, neće ogrebotina površina što je više moguće za mljevenje stan.

 

Postoje 3 načina za rješavanje ovog problema

 

Prvi je da prije obrade, 304 316 ogledalo inox tanjur je izvorno izgreban; nije jasno; To zahtijeva presudu o težini ogrebotina. Ako privremeno područje, ispočetka dubina je premašila kupca prihvaćanja konačnog proizvoda efekta, onda treba ponovna zamjena potrebne ploče, odnosno operator obrade provjera je vrlo važno. Druga je da je304 316 ogledalo od nehrđajućeg čelikaploča BA dorada 8K je dobro ogledalo obrade, ali u filmu se proces nepravilnog srca izgreben. Postoje mnoge vrste ogrebotina, kao što: točke kao ogrebotina, linearni ogrebotine i opsežan ogrebotine.

 

Točke kao ogrebotine, bez obzira na dubinu, mogu biti korištene Argona elektrolučno zavarivanje zavarivanje, a onda brusilica sa brusilicom, brušenje, i onda kroz ogledalo poliranje inox ploče oprema za obradu dva puta ili više, osnovno rješenje za ovaj problem. Ako popravite svijetle površine, može se koristiti poliranje metoda, s različitim brojem polirna ploča više puta polirati. I općenito u sub-glatka popravak je upotreba pjeskarenje metoda, koja zahtijeva posebnu opremu. Ako iz crtanja table je učinjeno u ranoj fazi, istu potrebu za posebnom opremom obrada, bez obzira na gore navedene metode, površina mora biti pasivizirati tretman. Mislio da je blagi ogrebotina, ako je ogledalo može biti uglađen vosak na na 304 316 inox ploča zrcalo površine poliranje, ako je prala može biti izvlačenje koristi žice stroj za žice na površini nehrđajućeg čelika. Onda je linearni nule, što je ono što mi zovemo ogrebotine. Ispočetka tretman je relativno teško, plitke ogrebotine mogu riješiti gore navedene metode (usporava brzinu hranjenje valjak, spuštanje brusnu glavu). Duboke ogrebotine nisu jednostavno ukloniti.

 

Preporučuje da se pokušate ogrebete područja kod obrade i rezanje ogledalo pločastog materijala. Osim toga, rekao je da veliki prostor od ogrebotina, ogrebotine, ali također podijeljen u dvije nijanse za tretman, zbrinjavanje na isti način. Ako to je drugi tip od nule, to je lukav. Ovaj sekundarni nule, to treba suditi kako bi se izbjeglo. Preporuča se smanjiti ili izbjegavati mogućnost ogrebotina tanjur ogledalo kroz slijedeće metode: ploča površine lijepljenja zaštitni film, ploča s drveni okvir za pakiranje, ploče gore-dole jastuk kartonske ili plastične ploče, sveukupnu upotrebu vodootporni papir pakiranje, na tanjur ili pakiranje površinu izričito "prva baza, ne ispočetka" i tako dalje. Završio ogledalo ploča od inoxa, ako ima ogrebotine, prema metodu opisanu u osnovi moguće. Ako oprema je napravio u poluproizvode, i površinu ogledala ima ogrebotine, potrebno je koristiti razne poliranje oprema, kao što zamjenjive raznih poliranje kolo ručni stroj za poliranje automobila zajedno, kako bi se postigla Bolje popraviti rezultate.


Par: Kakve su performanse pod kvalifikacijama na cevi od nerđajućeg čelika 304 316?

Sljedeći: Bešavljenje cijevi od nehrđajućeg čelika Fosfatiranje / pasivacija / saponifikacija