Preduzeća za proizvodnju gvožđa i čelika se ubrzavaju

Preduzeća za proizvodnju gvožđa i čelika se ubrzavaju

Date:May 11, 2017

Crne cijene proizvoda robnih marki na tržištu robe teško blokiraju velike domaće čelične kompanije proizvodnim kapacitetima, spajanju i reorganizaciji puta. U utorak je reporter Guangdžija Daily saznao od velikog broja preduzeća za gvožđe i čelika, nakon spajanja Baosteela, Wuhan gvožđa i čelika, veliki broj preduzeća za gvožđe i čelik čine brojne prestrukturiranja: jedna od grupe Anshan za željezo i čelik učestvuju u restrukturiranju grupacije Northeast Special Steel, 51%. I, Northeast Special Steel Group da razmotri budućnost Fushun specijalne čelične platforme koja se oslanja na ukupnu listu. Kako su cijene čelika nastavile da padaju, akcije akcija čelika i dalje su u padu.


Industrijski izvori, Northeast Special Steel planiraju platiti pun iznos duga, a sledeća rata za otplatu određenog iznosa osiguranih potraživanja, više od iznosa neobezbjeđenih potraživanja, uključujući i obveznice za javnu ponudu, biće swap duga u kapital. Još uvijek postoji neizvesnost u vezi sa planom reorganizacije.


Institucije: kratkoročni fokus na mogućnosti reorganizacije


Na otvaranju devete međunarodne konferencije o čelika i čelika u Kini ove nedelje, zamenik ministra industrije i industrije Xin Guobin rekao je da treba aktivno riješiti višak kapaciteta čelika i ubrzati transformaciju i unapređenje čelične industrije. Industrija smatra da će u budućem procesu optimizacije strukture industrije, proizvodnji i spajanju i reorganizaciji postati trend razvoja industrije.

Generalni menadžer Baodong grupe Chen Derong vjeruje da je kineska čelična industrija otvorila novi krug proširenja vremenskih udruživanja i prikupljanja. Industrija će tada reorganizovati baner spajanja i akvizicija kako bi se postigla industrijska skala i organizaciona struktura meča, a njena preduzeća u državnom vlasništvu u kombinaciji sa mešovitom vlasničkom reformom. Učešće državnog kapitala u budućoj čeličnoj industriji dodatno će se smanjiti kroz smanjenje akcija u državnom vlasništvu i mešovita reforma vlasništva čelika preduzeća u državnom vlasništvu. Stalno smanjenje udjela državnog kapitala pomoći će industriji da održi racionalnost u potpunoj konkurenciji i dodatno poboljša industrijsku efikasnost.


Reporter Guangdžija Daily je saznao da spajanjem i reorganizacijom železničkih preduzeća na putu nije preko noći, Shougang i Hebei Iron and Steel prošle godine na udruženju zbog različitih problema i ujednačenih. Ali uspostavljeno je spajanje i reorganizacija opšteg pravca, od tržišnih institucija se očekuje da reorganizuju različite vrste restrukturiranja: očekuje se da će se 5 do 8 godina kasnije, postojeća domaća preduzeća za želje i čelik spojiti u 10 većih industrijskih grupe.


U očekivanjima o spajanju i reorganizaciji, dugo na tržištu "medveda", poboljšan je nedavni pad A akcija vrijednosti investicije u čelične ploče. Analitičari Wanlian Securities savetuju maloprodajne investitore da se fokusiraju na kratkoročne mogućnosti restrukturiranja čelika i vrijednosti investiranja u vrijednosti srednje vrijednosti.


Par: 90degree lakat

Sljedeći: Sjedinjene Države će pokrenuti sankcije protiv Japana i Južne Koreje