Državni dan Čelični grad Šest glavnih faktora pukne, cijena čelika da preokrene napad

Državni dan Čelični grad Šest glavnih faktora pukne, cijena čelika da preokrene napad

Date:Oct 08, 2018


Gledajući prema naprijed ka četvrtom tromjesečju, industrija čelika suočit će se s ozbiljnijim makroekonomskim okruženjem nego u prva tri tromjesečja, utjecaj trgovinskog spora sino-us na realnu ekonomiju odrazit će se na pojavu tačke prebijanja tržišta stambenog prostora, stvarnu Očekuje se da će pad investicija u nekretnine ubrzati, infrastruktura će se i dalje oporavljati, ali efekt oporavka infrastrukture iz oktobra još nije očigledan.


1, Pobuna za Billet odmor nakon državnog dana još uvijek može biti razdoblje.

2, 2, obratite pažnju na ostale pokrajine i gradove POLITIKA ograničene proizvodnje.

3,3 biliona infrastruktura je puna iščekivanja.

4, Siino-nas trgovinski ratni pad topline, kasni utjecaj Pojavljuje se.

5, Nacionalni dan nakon socijalnog inventara čelika, inventara čeličana. 6. listopada snaga potražnje dodatno je poboljšana.

563943099.jpg

Uz utjecaj Tangshanovog ograničenog utjecaja na okoliš na proizvodnju postepeno se pokazuje, a druga regionalna ograničena proizvodna politika najavila je pozitivnost, kao i postupno oslobađanje potražnje ili će se očekivano oporaviti sredinom listopada, krajem, ukupne snage biće relativno ograničen. (izvor: Sinosteel)

Par: Cijevi od nehrđajućeg čelika 304 / L 310S 316 / L 321 347 2205 Na skladištu!

Sljedeći: Kina Peking, Tianjin, Hebei i ostalih 6 pokrajina i gradova dodatno će ukloniti i smanjiti kapacitet industrije čelika