Nacionalni dan Čeličani grad Šest glavnih faktora pucanja, čelična cijena do obrnutog napada

Nacionalni dan Čeličani grad Šest glavnih faktora pucanja, čelična cijena do obrnutog napada

Date:Oct 08, 2018


Gledajući unapred u četvrti kvartal, čelična industrija će se suočiti sa ozbiljnijim makroekonomskim okruženjem nego u prva tri kvartala, uticaj sino-us trgovinskog spora na realnu ekonomiju će se odraziti na tržištu stambenog tržišta pojavio se tačka prelivanja, stvarna očekuje se ubrzanje investicija u nekretnine, infrastruktura će nastaviti da se povlači, ali efekat oporavka infrastrukture u oktobru još uvek nije očigledan.


1, povratak odmora nakon Nacionalnog dana i dalje može biti period.

2, 2, obratite pažnju na druge provincije i gradove POLITIKA EKONOMSKE PROIZVODNJE.

3,3 biliona dolara infrastruktura je puna anticipacije.

4, Sino-us trade war war heat, kasni uticaj Pojavljuje se.

5, Nacionalni dan nakon čelika društvenog inventara, čelične mlinove Inventar. 6, oktobarska snaga nizvodne snage se dodatno poboljšala.

563943099.jpg

S obzirom na uticaj Tangshanovog ograničenog proizvodnog efekta na proizvodnju postepeno se pokazuje, a druga regionalna ograničena proizvodna politika je objavljena pozitivno, kao i postepeno oslobađanje potražnje, ili se očekuje da se kasnije okonča, ukupna snaga biti relativno ograničena. (izvor: Sinosteel)

Par: Nehrđajući čelik 304 / L 310S 316 / L 321 347 2205 Cijevi u skladištu odmah!

Sljedeći: Kina Peking, Tijenđin, Hebei i ostali 6 provincije i gradovi će dodatno eliminisati i smanjiti kapacitete čelične industrije