Proizvodnje čelika kapacitet unesena presudno razdoblje

Proizvodnje čelika kapacitet unesena presudno razdoblje

Date:May 19, 2017

Razvoj i komisije za reformu, Ministarstvo industrije i trgovine, u suradnji s drugim međuministarske zajedničkom sastanku članica jedinice, ojačati koordinaciju, platiti zatvoriti pozornost na provedbu oko teme, promovirati razvoj na Komisije, središnjeg odbora CPC i državnog Vijeća o rješavanju viška kapaciteta odlučivanja aranžmana, razvoju i komisije za reformu, regija napraviti dobar posao godišnji zadatak razgradnje ciljeve i usredotočite na na implementaciju rada. U ovom trenutku, ove godine predloženo smanjenje od željeza i čelika ugljena proizvodni kapacitet potpunosti implementirana relevantnih poduzeća, oprema i Rudarstvo, uspjeti postići dobar početak.


Do sada, ove godine zemlju iz proizvodnje čelika kapacitet od 31.7 milijuna tona godišnje okončamzadaću 63,4%; Ukupno 68.97 milijuna tona iz ugljena proizvodni kapacitet za kompletan godišnji zadatak 46%. Treba napomenuti čelika proizvodnja kapacitet podataka ne uključuju ilegalne "zemljište čelika" kapaciteta. Za "zemlju od čelika," regije u osnovi je završio rad detaljnu istragu, istraga utvrdila da "strip čelika" proizvodni kapacitet je ukinut, Čelične tržišni nalog je dodatno poboljšala. U ovom trenutku jačamo nadzor i inspekciju kako bi se osiguralo da do 30. lipnja prije potpuna zabrana "zemljište od čelika".


U skladu s raspoređivanje državnog Vijeća, u siječnju ove godine, Željezne i Čelične industrije riješiti višak kapaciteta i teškoće u razvoju međuministarske zajedničkog sastanka sastavljen od 12 revizorski timovi, pripala 30 provincija) autonomne regije i općine) i Xinjiang proizvodnja i izgradnja korpusa da provedu posebne inspekcije provjeriti 228 željeza i čelika poduzeća, 150 ugljenokopa.


Meng Wei to rekao iz pregleda stanja, 2016 zemlji 400 kubika i ispod visoke peći 39, iza Željezne kapacitet proizvodnje od 6.77 milijuna tona, 30 i ispod pretvarač i električne peći 71, iza proizvodnje čelika kapaciteta 10.96 milijuna tona. Zatvorena oko 300.000 tona ispod veličine mali rudnik oko 1500, iza ugljena proizvodni kapacitet od 120 milijuna tona. 2016 Željezne i Čelične industrije kako bi se uklonili unatrag kapaciteta proizvodnje posebne akcije našli unatrag čelik proizvodni kapacitet, je srušena ili zapečaćena po potrebi; Treba zatvoriti i rok iz klase ugljenokopa, provodi se prema potrebi za zatvaranje.


Uzimajući u obzir kineskog čelika "da kapacitet proizvodnje" je ušla u novu fazu, Ukupni tlak postepeno olakšati višak kapaciteta Strukturne kontradiktornosti postaju sve istaknutija. U tu svrhu predložio Zhou Jianqi koje budućnost "kapacitet" politika može razrijediti "količina" indikatora, kroz stroge zaštite okoliša eliminirati nesukladnosti Proizvodnih kapaciteta i neefikasne proizvodnje kapaciteta; referenca na međunarodnim napredne prakse, u kombinaciji s napredne tvrtke u Kina je emisija Tehnološkom nivou, daljnje poboljšanje željeza i čelika poduzeća u intenzivnu područja i intenzivnih industrijskih područja od željeza i čelika poduzeća, glavni polutant iscjedak standarda; Jačanja poticaja za poticanje željeza i čelika poduzeća kako bi se postigla čista emisija.


   

    6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

o nama


Htongsteel je nastao kao jedan stop vodećih davatelja rješenja za sve vaše čeličnih cijevi, čeličnih ploča, čeličnih traka & Čelične cijevi fitinzi zahtjevima. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributere Inox cijevi, Inox ploča sobe sa Inox Bar u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima i kod kuće iu inozemstvu. Svaki odjel su pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.


Ako imate namjeru da nas razumiju, onda zovi ga uskoro.
Tel: + 86 029 89306039

Faks: 029-89306039


Par: S31635 ploča od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: Točno shvatiti transformacija i nadogradnja za fino industrija čelika