Čelik za proizvodnju kapaciteta je obavio godišnji zadatak 63,4%

Čelik za proizvodnju kapaciteta je obavio godišnji zadatak 63,4%

Date:May 12, 2017

Svibanj 10, premijer Li Keqiang predsjedao državno Vijeće izvršni sastanak, slušati napretkom Proizvodnih kapaciteta i ključne industrije eliminirati unatrag kapaciteta proizvodnje izvješća, promovirati ekonomsko Restrukturiranje. Sastanka istaknuo da rješavanje i eliminirati višak unatrag proizvodni kapacitet opskrbe strane strukturnih reformi oko važne teme je promijeniti način razvoja i promovirati transformaciju starih i nove energetske potrebe u To je neizbježno.


Od početka ove godine, raznim regijama i odjelima su nastavile platiti blizu voditi računa o primjenjivanju rada, željezo i čelik, ugalj industrije kako bi se uklonili unatrag kapaciteta proizvodnje i postići pozitivne rezultate, zemlja od čelik proizvodni kapacitet od 31.7 milijuna tona, 68.97 milijuna tona ugljena proizvodne kapacitete, odnosno godišnji zadatak 63,4% na ali inspektori također našao u fazi ponude i potražnje promjene dovode do oslabljena sposobnost proizvodnje kapaciteta, neki mjesta kako bi se uklonili unatrag proizvodnje kapaciteta zaostajanje, osoblje plasman, duga na raspolaganju, spajanja i reorganizacije je teže i tako dalje.


CCTD Kina ugljena tržište mreže promatrača Chen Jie je rekao da u nastanak ugljena izdanju i uloga nacionalne makro kontrole, kapacitet proizvodnje uzvodno ugljena oslobađa značajno, posebno glavne ugljena podrijetla, veliki broj proizvodnje ugljena oporavak, povećanje prodaje i isporuke volumen. Relevantnih državnih odjela aktivno promicati racionalno povratak cijene ugljena, cijena ugljena u većini područja značajno opao. S dolaskom kišne sezone, hidroenergija izdavanje, niske cijene energije vode u obalnim tržište, rezultiralo smanjena Potrošnja ugljena, Toplinska ugljena cijene i dalje padati, cijene ugljena Ubrzavaju vratiti u razumnom rasponu.


U saniranje "za čelik", Steel Association je otkrio da radi promicanja strip čim prije od jasne, 2 svibnja 25, kapacitet proizvodnje zajedničkog sastanka slat će se devet radnih grupa oko na "" za obavljanje posebne inspecti ons. Očekuje se da u srpnju i kolovozu, međuministarska Federacija će također provesti potpuno prihvaćanje provincija i velikih gradova.


Zhuo podatke zapisa željeza i čelika analitičar Cui Hong je rekao, "Zemljište Steel" je uznemiri industrija čelika za mnogo godina stari problem poigravala više, od prošle godine zemlje poslan broj inspektora području nadzora i izloženosti, a na odgovorna osoba baviti i postići izvanredne rezultate. Prema trenutnu sažetak podataka, provincije i autonomne regije Očistili "zemljište čelika" poduzeća ukupno više od 500, koji uključuju kapacitet proizvodnje od 119 milijuna tona. "Zemlja od čelika" kapaciteta brzi izlaz, Kina je industrija čelika kako bi se postigla isplativost, je pogodno za kasniji zdrav i pravilan razvoj industrije čelika.


S obzirom na sljedeći korak za rad na poslu na sastanku istaknuto da treba koristiti više tržišno orijentiranim znači pravilo, čvrsta i učinkovita eliminacija i eliminaciju viška unatrag kapaciteta proizvodnje. Istražiti i odlučno bave nelegalne proizvodnje i izgradnje i ne zadovoljava zaštita okoliša, kvaliteti, sigurnosti i drugih standarda poduzeća, rad slaba mjesta da ozbiljno odgovornosti. Okolo ograničenje će se naći u rane istrage "zemljište čelika" kapacitet proizvodnje do potpuno zabraniti, ukloniti opremu, spriječiti preporod. U uključivanju godišnji kapacitet zadaći rudnika ugljena do kraja studenoga za sve izlaz. Eliminirati, zaustaviti gradnju, spora izgradnja ugljen projekte na zadatak da što prije jasno vremensko ograničenje, odgovornost prema ljudima. Drugo, treba napraviti dobar posao preseljenja radnika stavljen na istaknutom položaju. Treće, mora ojačati nadzor i nadzor, svi lokaliteti bi trebala biti objavljena u vrijeme proizvodnje kapaciteta relevantnih informacija, poboljšanje sustava izvješćivanja spriječiti ukidanje unatrag proizvodnje kapaciteta prijevara, i čvrsto kontrolirati uvoz ugljena niske kvalitete.


Par: Proizvodnje čelika kapacitet je više od pola godine dovršeno

Sljedeći: "Uz put sve do kraja" ističe jačinu snage međunarodnog čeličnog rasporeda