Ove godine objavljen program za proizvodnju uglja za proizvodnju gvožđa

Ove godine objavljen program za proizvodnju uglja za proizvodnju gvožđa

Date:May 26, 2017

Komisija za razvoj i reformu, Ministarstvo industrije i drugih odjela nedavno su objavile "na industriji gvožđa i čelika za rješavanje viška kapaciteta za postizanje poteškoća u razvoju pogleda na posao", jasno je da će 2017. zemlja povući oko 50 miliona tona kapaciteta za proizvodnju sirovog čelika, izlazni kapacitet proizvodnje uglja od 150 miliona tona ili više.

U čeliku do proizvodnih kapaciteta, zahtevi za "mišljenje", 30. juni 2017, "proizvodni kapacitet čelika" da se povuku iz zakona; da ojača efektivno snabdevanje čeličnom privredom, kako bi se izbjeglo porast cijena i padovi; 2013 od sirovog proizvodnog kapaciteta čelika od oko 50 miliona tona; Spajanje i reorganizacija kako bi se postigao novi tempo, kako bi postigli značajan napredak; strogo sprovođenje procedura za raspodjelu osoblja, višestruko otvoreni radnici za preseljenje puta, te težiti radnicima da ne otpuštaju poslove, nezaposleni; u skladu sa principom marketinizacije, vladavina zakona pravilno odlaže korporativni dug, Politika prodaje; ubrzati transformaciju i nadogradnju i promovisati dalje optimizaciju industrijskog izgleda.

Što se tiče kapaciteta za proizvodnju uglja, potreba za "mišljenjima", insistirajući na povratnim proizvodnim kapacitetima, trebalo bi da se penzioniše, može se povući ranije, 2017 godina iz kapaciteta proizvodnje uglja od preko 150 miliona tona, kako bi se postigao ukupni ugalj, regionalna, za osnovni balans. Višestranački radnici otvaraju put do preseljenja, pravilnog raspoređivanja radnika; u skladu sa principom marketinizacije i vladavine prava da aktivno promovišu otpis duga i imovine korporacije i teže postizanju značajnog napretka. Ubrzajte spajanje i reorganizaciju, transformaciju i nadogradnju, kako biste dodatno optimizirali industrijski izgled.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

Par: "Čelična žica" suzio bliže Kini i svijetu

Sljedeći: 310S okrugle trake od inoxa