Kakve su performanse pod kvalifikacijama na cevi od nerđajućeg čelika 304 316?

Kakve su performanse pod kvalifikacijama na cevi od nerđajućeg čelika 304 316?

Date:Dec 17, 2018

304 316 Bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika proces određuje njegova ograničenja mogu, obično 304 (L) 316 (L) bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika preciznost je niska, postoji neujednačena debljina zida, niska svjetlina u SS304 316 cijevi, visoke fiksne cijene skale, i izgled bodova od konoplje, crne mrlje se ne mogu lako ukloniti, a drugi nedostaci, pregled i izrada cijevi od nehrđajućeg čelika također moraju biti izvanmrežni. Međutim, visoki tlak cijevi od nehrđajućeg čelika od 310S, visoke čvrstoće, mehaničkih struktura materijala također u potpunosti odražavaju njegovu superiornost. Međutim, postoje brojni problemi sa glatkim cijevima od nehrđajućeg čelika 304 316, a neke će čak imati ozbiljan utjecaj na praktičnu primjenu. U nastavku navodimo inferiorni kvalitet bešavnih cijevi od nehrđajućeg čelika uobičajene pojave, za odabir materijala. Jedna je loša kvaliteta površine bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika koja se lako formira. To je zato što je materijal neravnomeran u materijalu i sadrži više nečistoća. Napravljena oprema je vrlo rudimentarna i lako se lijepi za čelik. i visokokvalitetne bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika 304 316 Ali ne postoji takav problem i pojava.

 

Druga je loša kvaliteta 304 316 bešavne površine cijevi od nehrđajućeg čelika je vrlo lako formirati pukotine, jer je njegova gredica je gredica, a billet pore, gredica u procesu hlađenja zbog uloge toplinskog naprezanja, brzo će proizvesti pukotine, nakon valjanja će biti pukotina.

 

Treći, kvalitet 304 316 bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika poprečni presjek za ovalni, razlog je da proizvođači kako bi se uštedjeli materijalni troškovi, gotovi valjak ispred ER DAO tlaka je velika, snaga ovog 304 316 Cijevi od nehrđajućeg čelika bit će znatno smanjene i neće zadovoljiti standard oblika i veličine cijevi.

 

 

Četvrti, to je loše kvalitete 304 316 bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika unutarnji promjer veličina fluktuacija je velika, zbog temperaturne nestabilnosti ploča od nehrđajućeg čelika će imati yin i yang rezanci, a sastav čelika nije ujednačena, jer je oprema Jednostavno, čvrstoća temelja je niska, odskok valjaonice je velik. Iste nedelje će doći do velike promene unutrašnjeg prečnika, tako da sila cevi od nerđajućeg čelika nije ravnomerna i vrlo laka za formiranje loma. Uzdužne šipke od nerđajućeg čelika za čelične konstrukcije često su talasaste.


Par: Kako da utvrdite da je zavarivanje cijevi od nehrđajućeg čelika nekvalificirano?

Sljedeći: Kako To utočište Inox & tanjur list 8k BA površinu?