Koje su performanse ispod kvalificiranih na cijevima od nehrđajućeg čelika 304 316?

Koje su performanse ispod kvalificiranih na cijevima od nehrđajućeg čelika 304 316?

Date:Dec 17, 2018

304 316 Proces cijevi od nehrđajućeg čelika određuje njegova ograničenja mogu, obično 304 (L) 316 (L) tačnost cijevi od nehrđajućeg čelika je mala, postoji nejednaka debljina stijenke, mala svjetlina u SS304 316 cijevi, visoki fiksni troškovi i pojava konoplinih točaka, crne mrlje nije lako ukloniti i druge nedostatke, bešavne inspekcije cijevi od nehrđajućeg čelika i oblikovanje također moraju biti izvanmrežni tretman. Međutim, visoki pritisak nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika 310S, visoka čvrstoća, mehanički materijali strukture takođe u potpunosti odražavaju njegovu superiornost. Međutim, postoji mnogo problema s nejasnim cijevima od nehrđajućeg čelika 304 316, a neke će čak imati ozbiljan utjecaj na praktične primjene. U nastavku nabrajamo slabiju kvalitetu bešavnih cijevi od nehrđajućeg čelika za pojavu materijala. Jedna je loša kvaliteta bešavne površine cijevi od nehrđajućeg čelika koja se lako formira ožiljcima. To je zato što je materijal neujednačen i sadrži više nečistoća. Izrađena oprema vrlo je rudimentarna i lako se drži za čelik. i kvalitetna bešavna cijev od nehrđajućeg čelika 304 316 Ali ne postoji takav problem i pojava.

 

Drugo je loša kvaliteta 304 316 bešavne površine nehrđajućeg čelika, vrlo lako se formiraju pukotine, jer se njena gredica gredica, a pore gredice, gredice u procesu hlađenja zbog uloge toplotnog naprezanja, brzo stvaraju pukotine, nakon kotrljanja ostat će pukotine.

 

Treće, kvaliteta 304 316 bešavne cijevi presjeka od nehrđajućeg čelika za ovalni, razlog je što proizvođači, kako bi se uštedjeli materijalni troškovi, gotovi valjak ispred tlaka ER DAO je velik, jačina je toga 304 316 cijev od nehrđajućeg čelika će se uvelike smanjiti i neće zadovoljavati standarde oblika i veličine cijevi.

 

 

Dalje, loše kvalitete 304 316 nehrđajućeg čelika cijevi unutarnjeg promjera veličine fluktuacije su velike, zbog temperaturne nestabilnosti ploča od nehrđajućeg čelika imat će yin i yan rezanci, a sastav čelika nije ujednačen, jer oprema jednostavno, čvrstoća temelja je mala, odskok valjanja je velik. U istoj sedmici doći će do velike promjene unutarnjeg promjera, takva sila cijevi od nehrđajućeg čelika nije ujednačena i vrlo je lako formirati prijelom. Uzdužne šipke nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika za krovne konstrukcije često su talasaste.


Par: Kako prepoznati zavarivanje cijevi od nehrđajućeg čelika nekvalificirano?

Sljedeći: Kako popraviti površinu od nehrđajućeg čelika i lima 8k BA?