Šta uzrokuje da cijene čelika nastavljaju da se kreću niže

Šta uzrokuje da cijene čelika nastavljaju da se kreću niže

Date:Nov 22, 2018

Cene čelika su nedavno padale, prema podacima Jin Lianchuanga prošle sedmice, intenzivirana je slabost tržišta na tržištu građevinskog čelika. Foture padaju, atmosfera tržišta na tržištu je pesimista, dogovor je očigledno hladan. Iako postoje ograničenja za proizvodnju okoliša vijesti, inventar takođe nastavlja da opada, ali se potražnja strana postepeno smanjuje, trgovci ka kasnijem trendu panike, a neki ne prodaju zaliha zaliha, tako da je niska kupovina, što je rezultiralo naglim padom tržišnih cijena.


Na strani zaliha, podaci pokazuju da se u ovom periodu nacionalni fond građevinskog čelika nastavio smanjivati, sa ukupno 3.2327 miliona tona grebena, smanjenjem od 104600 tona iz prethodnog perioda i ukupno 1.3561 miliona tona žice i diska, povećanje od 32.000 tona u odnosu na prethodni period. Ovo pitanje nacionalne tržišne cijene čelika kao celine niže. S obzirom da se slabe fjučerse ne menjaju, nedavni mnogobrojni dežavni dani, slaba potražnja, ukupan transakcijski ofset opadanje. Iako ograničenja proizvodnje proizvodnje čeličnih mlinova garantuju, ukupni pritisak na snabdijevanje nije veliki, inventar nastavlja da opada.


What causes a Steel prices keep moving lower


Uzeto je, rekao je Zhang Jinping, jer na tržištu ne postoje posebno dobre vesti, slaba budućnost se ne menja, a trenutna razlika u ceni je velika, tržište na licu mesta još uvijek ima prostora za popunjavanje, ali zbog nedavnog pada velikih , nastavlja da pada u prostor ili uski. Ove sedmice, očekuje se da će cijena građevinskog čelika biti nestabilna, ili da će doći do čestih porasta i padova, uopšte ili slabijeg, referentni pad od oko 50 juana / tona (Izvor: China Securities Novosti • Sino-CERT mreža)


Par: Šta je najčešće korišćeno 304 analiza performansi cevi od nerđajućeg čelika?

Sljedeći: 2018 jesen i zimu čelika proizvodnja ograničenja koliko