Što uzrokuje da se cijene čelika kreću niže

Što uzrokuje da se cijene čelika kreću niže

Date:Nov 22, 2018

Cijene čelika u posljednje vrijeme padaju, prema podacima Jin Lianchuang-a, prošli tjedan se nacionalno tržište cijena čelika za građevinsko tržište pojačalo. Budućnosti padaju, atmosfera na spot tržištu je pesimistična, posao je očito hladan. Iako još uvijek postoje ograničenja za zaštitu okoliša vijesti, zalihe su također nastavile opadati, ali strana potražnje postupno se smanjuje, trgovci kasnim trendom panike, a neki ne pritiskaju trgovce na zalihe kako bi pjevali prazno, tako da je mala kupovina rezultirala naglim padom tržišnih cijena.


Na strani inventara, podaci pokazuju da je nacionalna zaliha građevinskog čelika nastavila opadati u tekućem razdoblju, s ukupno 3.2327 milijuna tona armiranja, što je smanjenje za 104600 tona iz prethodnog razdoblja, te ukupno 1.3561 milijuna tona žice i diska, povećanje od 32.000 tona u odnosu na prethodni period. Ovo izdanje domaće tržišne cijene čelika za građevinarstvo u cjelini je niže. Pošto se slabe budućnosti ne mijenjaju, posljednjih mnogo kišnih dana, slaba potražnja, kompenzacija cjelokupne transakcije pad. Iako su zagarantovane ograničenja proizvodnje u čeličani, ukupni pritisak na kraju isporuke nije velik, zalihe i dalje opadaju.


What causes a Steel prices keep moving lower


Zajedno, rekao je Zhang Jinping, jer nema osobito dobrih vijesti na tržištu, budućnosti se slabost ne mijenja, a trenutna razlika u cijenama velika je, mjesto na tržištu još uvijek se ima mjesta napuniti, ali zbog nedavnog pada velikih , nastavit će padati svemir ili usko. U ovoj sedmici očekuje se da će cijena građevinskog čelika biti nestabilna ili pojava čestih uspona i padova, općih ili slabih, referentni pad od oko 50 juana / tonu. (Izvor: China Securities Novosti • Sino-CERT mreža)


Par: Koja je analiza upotrebe 304 cijevi od nehrđajućeg čelika koja se najviše koristi?

Sljedeći: 2018. jesenska i zimska ograničenja proizvodnje čelika Koliko