Koja je analiza upotrebe 304 cijevi od nehrđajućeg čelika koja se najviše koristi?

Koja je analiza upotrebe 304 cijevi od nehrđajućeg čelika koja se najviše koristi?

Date:Nov 27, 2018

304 nehrđajući čelik ima dobre hladne, termičke obrade, može koristiti razne tehnologije opće hladnoće, termičke obrade za proizvodnju materijala za kovanje, šipki, žica, ploča, traka i svile i drugih metalurških proizvoda, termički opseg temperature od 900-1180 ℃ .Hladna obrada je laka, nema posebnih poteškoća, jer je dvije vrste čelika lako hladiti i otvrdnjavati, kad je hladna deformacija prevelika, potrebno je provesti intermedijarni tretman za žarenje, kako bi se olakšala daljnja obrada.

304 管子性能分析 1

304 temperatura za očvršćivanje nehrđajućeg čelika, temperatura obrade od 1080-1100 ℃, način hlađenja za vodeno ili zračno hlađenje. Srednja temperatura žarenja za hladnu obradu je veća od 850-970 ℃, izolacija određeno vrijeme nakon hlađenja vodom. Tkiva obrađenog čelika nakon otvrdnjavanja su austenitne, a ponekad ima i male količine ferita.

304管子性能分析 2.

304 Cijevi od nehrđajućeg čelika inhibiraju taloženje karbida tijekom zavarivanja i mogu se zavarivati općenitom metodom.

304管子性能分析 3.

304 nehrđajući čelik u procesu nanošenja, koji se često koristi u postupcima hladnog lijevanja. Postoje mnogi faktori hladnog oblikovanja koji utječu na nehrđajući čelik 304, koji su također vrlo složeni. Što se tiče njegovih faktora metalizacije, to je uglavnom sastav čelika, to jest omjer kroma ekvivalent niklovom ekvivalentu, a produžetak u njegovim uobičajenim vlačnim svojstvima je važan indeks karakterizacije.

304管子性能分析 4.

Oprema za hranu, opšta hemijska oprema, komponente postrojenja za industrijsku atomsku energiju itd. Se široko koriste. Pogodno za duboko probijanje dijelova i cijevi za prijenos kiselina, spremnika itd. Vozila, auto dijelovi kućanski aparati se također koriste u ovom čeliku. To je najveća proizvodnja i doziranje austenitnog nehrđajućeg čelika, koji se koristi u proizvodnji dijelova tankog zida, cijevi za prijenos kiselina i strukturnih dijelova.Par: Cijena ploče od nehrđajućeg čelika širine 2000 mm

Sljedeći: Što uzrokuje da se cijene čelika kreću niže