Što bi 2018 Studeni čelika poduzeća dobit

Što bi 2018 Studeni čelika poduzeća dobit

Date:Nov 08, 2018


Prema nacionalnih Zavoda za statistiku, 2018 1 Rujan, obojenih metala taljenje i tiješnjenje prerađivačke industrije kako bi se postigla Ukupna dobit od 313.16 milijarde Juana, što je povećanje od 71.1% na godišnjem.

What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit

1 rujna, China Iron and Steel Industry Association član željeza i čelika poduzeća ostvariti prihod od prodaje od 3,06 milijardi Juana, što je povećanje od 14.47% na godišnjem; Ostvarenja profita i poreza 346.681 milijarde Juana, što je povećanje od 68.2% godišnja; Postići ukupan profit od 229.963 milijardi Juana, što je povećanje od 86.01% na godišnjem. U prva tri kvartala ove godine, 160 privatne kompanije uključene u all Inclusive metalurških komore postiže ukupnu prodaju od 1,92 milijardi Juana, što je povećanje od 12% na godišnjem; neto dobit iznosila je 168.3 milijarde Juana, što je 130%- godine skok.


What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit


What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit

U sadašnjosti, socijalne zalihe od čelika je u razumnom rasponu, pogotovo dionica pritisak građevinskog materijala je mali; sredinom studenog, sezone grijanja proizvodnje ograničenja će biti objavljena, čelika kapaciteta izdanje će biti inhibiran; Međutim, zbog početka zime na sjeveru, zahtjev će se smanjiti, odnose ponude i potražnje su ograničene, čelika na tržištu očekuje da pokazuje visok stupanj šok u November.It je potrebno da se Usredotočite na provedbi ograničenja proizvodnje u jesen i Zima i utjecaj sjevera južno drvo na tržištu.


U smislu troškova sirovina, uvoz Željezne rude i porast cijene kokaina u listopadu dovelo do postupnog porasta troškova proizvodnje čelika u studenom, i Lange željeza i čelika istraživački centar očekuje kompanije ostaje visoko u studenom , no profitne marže su ograničene ili dodatno suziti. (Lange čelika istraživački centar Wangguoqing)Par: Korporacije od čelika nastavljaju da rastu tokom godine

Sljedeći: Kako snimiti proizvodnja sirovog čelika i čelika dionice prije listopad