Prirubnica od nehrđajućeg čelika velike veličine

Prirubnica od nehrđajućeg čelika velike veličine

Tip prirubnice: Klizne prirubnice, Slepe prirubnice, Prirubnice za zglobove za zavarivanje, Prirubnice za zavarivanje vrata, Prirubnice na ploči, Prirubnice za zavarivanje na utičnicama, Prirubnice sa navojem

Prirubnice se obično koriste kada postoji veza sa ventilima, internim instrumentima i / ili je potreban priključak na mlaznice opreme. Prirubnički pribor obično uključuje prešanje dviju površina koje se međusobno usko spajaju pomoću navojnih vijaka, klinova, stezaljki ili drugih sredstava za primenu visokih sila pritiska. [16] Često se između prirubnica postavljaju brtva, ambalaža ili O-prsten kako bi se spriječilo istjecanje, ali ponekad je moguće koristiti samo posebnu mast ili nikako ništa ako su površine za spajanje točno oblikovane. Prirubnice su dizajnirane prema sljedećim vrijednostima tlaka: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb i 2500 lb ili 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar i 150Bar. Na raspolaganju su različite vrste prirubnica ovisno o vrsti njihovih konstrukcijskih karakteristika. Slede vrste prirubnica koje se uglavnom koriste u cevovodima. Te prirubnice su dostupne s različitim okrenutim poput podignutog lica, ravnog lica, prstenastog lica itd.

Tip prirubnice je ispod:

Klizne prirubnice, Slepe prirubnice, Prirubnice na spojevima, Prirubnice za zavarivanje vrata, Pločna prirubnica, Prirubnice za zavarivanje na utičnicama, Prirubnice sa navojem.

Prirubnice na klizanje prevuku se preko cevi i zatim se zavare i iznutra i izvana kako bi se osigurala dovoljna čvrstoća i sprečilo propuštanje. Mnogo korisnika ovu prirubnicu koristi umjesto zavarenih čahura, zbog nižih troškova, kao i zbog činjenice da zahtijeva manju preciznost prilikom rezanja cijevi na duljinu.

Slepe prirubnice nemaju provrt i koriste se za zatvaranje cevovoda ili vazalnog otvora. Njegov dizajn omogućava jednostavan pristup vazalnom ili cjevovodnom sustavu u svrhu pregleda. Po izboru proizvođača može se isporučiti sa ili bez glavčinica.

Prirubnice za zavarivanje vrata dizajnirane su za spajanje na cjevovod sistemom zavarivanjem stražnjicom. Skupe su zbog svog dugog vrata, ali preferiraju se zbog visokih napona u cijevi, što smanjuje primjenu stresa. Vrat ili potkoljenica prenosi koncentraciju naprezanja u dnu prirubnice. Postepeni prijelaz debljine s osnove glavčine u debljinu zida na stražnjem zavaru omogućuje važno ojačanje prirubnice. Turbulencije i erozije su smanjene zbog odgovarajuće veličine provrta cijevi i prirubnice.

Prirubnice na utičnici slične su kliznim obrubima u obrisu, ali provrta je protu-dosadna da prihvati cijev. Prečnik preostalog otvora jednak je unutrašnjem promjeru cijevi. Zavar fileta oko glavčine prirubnice pričvršćuje prirubnicu na cijev. Opcijski intervalni zavar može se primeniti u aplikacijama sa velikim stresom. Njegova najveća primjena je u sustavu visokog tlaka poput hidrauličnih i parnih vodova.

Prirubnica skočnog zgloba je opet slična kliznoj prirubnici, ali ima polumjer na sjecištu provrta i lice prirubnice kako bi se prilagodio kraju izboča. Lice na kraju šipke tvori lice brtve prirubnice. Njena primjena je ona gdje se dijelovi cijevnih sustava trebaju brzo i lako demontirati radi pregleda ili zamjene.

Klasa i materijal

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316,316L, 321, 310S, 904L, S31803, F51.

Tip prirubnice

Klizne prirubnice, Slepe prirubnice, Prirubnice na spojevima, Prirubnice za zavarivanje vrata, Prirubnice na ploči, Prirubnice za zavarivanje utičnica, Navojne prirubnice

Prirubnica Standard

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Specifikacija

1/8 ”, 1/4”, 3/8 ”, 1/2”, 3/4 ”, 1”, 1-1 / 4 ”, 1-1 / 2”, 2 ”, 2-1 / 2 ", 3", 4 ", 6" .... 32 "

Ocjene pritiska

 

Klasa: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K-40K.

Brtvena površina

FF, RF, LJ, FM, RTJ, RJ

Primjena:

 

Prirubnica od nehrđajućeg čelika se široko koristi u povezivanju cjevovoda u nafti, hemikalijama, energiji, plinu, vodi, vodovodnoj cijevi, izmjenjivaču topline, brodogradnji, građevinarstvu.

Prirubnički priključci obično su glomazniji od ostalih priključaka, ali mogu se dobro služiti u zahtjevnim primjenama, poput velikih vodovoda i hidroelektrana.

Srodna pretraga: Prirubnice, čelična prirubnica, prirubnica za ugradnju cevi, prirubnica od ugljeničnog čelika, prirubnica od nehrđajućeg čelika, prirubnica za gas, prirubnica za ulje, čelične prirubnice, prirubnica za cev za ulje, klizno zavarena prirubnica, prirubnica SO, RF SO prirubnica, Zavarena prirubnica, WN prirubnica, WN RF prirubnica, WNF prirubnica, LJ prirubnica, LJF prirubnica, LJF prirubnica, TH prirubnica, TH prirubnica, TH Navojna prirubnica, Prirubnice prirubnica, SW prirubnice, SW prirubnice SW prirubnice, Prirubnice za ugradnju cevi, Prirubnice za zavarivanje utičnih cevi, Prirubnica na ploči, PT prirubnice, zavarene Prirubnice za prirubnice, Prirubnice od ugljeničnog čelika, Prirubnice od nehrđajućeg čelika.

imageimage


imageimage

SRODNI PROIZVODI :

产品 .jpg


Dobrodošli da pošaljete upite, najbolji citat će vam biti poslan uskoro!

 

Tel: +86 029 89306039

Email: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186


Par: Prirubnica od nehrđajućeg čelika 316

Sljedeći: ne