Precizne cijevi

Precizne cijevi

Htongsteel je nastao kao jedan stop rješenje vodeći pružatelj za vašom preciznošću cijevi zahtjevima. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributera od preciznih cijevi u Kini. Naši proizvodi

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Huitong posebna Steel co, Ltd je poznati Kina preciznost cijevi proizvođač i dobavljač, opremljen produktivni tvornica i kompanija i kao profesionalni precizni cijev izvoznik i prodavatelj, uvijek Pozdravljamo vas kupiti i na veliko visoke kvalitete bešavne Čelične cijevi, preciznosti Čelične cijevi, preciznosti bešavne Čelične cijevi, preciznosti bešavnih čeličnih cijevi iz naše tvornice.

Htongsteel je nastao kao jedan stop rješenje vodeći pružatelj za vašom preciznošću cijevi zahtjevima. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera od preciznih cijevi u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima i kod kuće iu inozemstvu. Svaki odjel su pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.

Proizvodi:

Austenitni nehrđajući čelici

Dupleks nehrđajući čelici

Legura nikla

Preciznih cijevi Htongsteel iznjedrila se isporučuju sa hladno vučene, prizemlje, izuzetno polirane ili svijetle površine, ovisno o veličini i zid debljine.

Specifikacija:

Izvan diameter0.5 50.8 mm (0.0197-2 u.)

Zid thickness0.10 3 mm (0.0039-0.118 u.)

Idite na tanki zid preciznih cijevi

raspon veličina:

Izvan diameter0.787-130 mm (0.031-5 u.)

Zid thickness0.254 19.05 mm (0.010-0.750 u.)

Povezano pretraživanje: Bešavne Čelične cijevi, preciznosti bešavne Čelične cijevi, preciznosti Čelične cijevi, preciznosti, bešavne Čelične cijevi, preciznosti bešavne Čelične cijevi, preciznih cijevi.

Par:Nehrđajući čelik Imbus traka Sljedeći:Vruće valjane Inox ploča

Upit