Čelična prirubnica

Čelična prirubnica
Chat Now
Detalji o proizvodu
Detalji o proizvodu

Prirubnice se generalno koriste kada postoji veza sa ventilom, potrebni su in-line instrumenti i / ili priključci na opremu mlaznice. Prirubnice prirubnice generalno podrazumevaju pritiskanje dve površine koje se čvrsto spoje zajedno pomoću navojnih vijaka, klinova, obujmica ili drugih sredstava za primjenu visokih sila pritiska [16]. Često je zaptivanje, pakovanje ili O-prsten instalirano između prirubnica kako bi se sprečilo curenje, ali ponekad je moguće koristiti samo specijalnu masnoću ili ništa ukoliko su površine parenja precizno formirane. Prirubnice su dizajnirane prema sledećim tlačnim ocjenama: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb i 2500 lb ili 10 bara, 15 bara, 25 bara, 40 bara, 64 bara, 100 bara i 150 bara. Dostupne su različite vrste prirubnica u zavisnosti od vrste njihovih konstruktivnih karakteristika. Sledeće vrste prirubnica koje se generalno koriste u cjevovodu. Ove prirubnice su dostupne sa različitim okruženjima kao što su podignuto lice, ravno lice, lice prstena itd.O nama


Htongsteel se pojavio kao jedan od vodećih proizvođača vodećih rešenja za sve vaše čelične cijevi, čelične ploče, čelične trake i čelične cijevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera od nerđajućeg čelika Pipe, nehrđajućeg čelika ploča i nehrđajućeg čelika bar u Kini. Naši proizvodi se široko koriste u mnogim poljima kako u zemlji tako iu inostranstvu. Svako odeljenje je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatizovanom proizvodnjom, tako da našim klijentima nudi najbolje proizvode kvaliteta i promptne usluge.


Ako imate nameru da nas razumeš, onda ga nazovite uskoro.

Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039


HUITONG je poznati proizvođač i dobavljač cijevi / cijevi od nerđajućeg čelika iz Kine, snabdeveni proizvodnom tvornicom i kompanijom i kao profesionalni izvoznik i prodavac izrađenih od čeličnih flanada, uvijek smo dobrodošli da kupite i na veliko kvalitetnu čeličnu prirubnicu iz naše fabrike.

Upit