Inox Prirubnica WN, Dakle, RF, BL

Inox Prirubnica WN, Dakle, RF, BL

Prirubnica se također zove prirubnica i prirubnica. Prirubnica je dio koji spaja cijev cijev i povezan na kraj cijevi. Postoje rupe u prirubnicu i vijci čine dvije prirubnice usko povezani. Prirubnicu je zapečaćena sa jastucima. Prirubnica split vijčanim spojem (žice konektor) prirubnica i zavarene prirubnica.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

304 i 316 inox prirubnica u mnogo vrsta i veličina. Odabrati neku od nehrđajuće cijevi prirubnice kao što: inox prirubnica slijepa ploča inox podigao lice slijepe prirubnice, plemeniti lap joint prirubnica, inox skliznuti na tanjur prirubnice, podigao lice utičnice zavariti prirubnice, podigao lice navojne prirubnice, podigao lice zavariti vrat prirubnice i prirubnice slip-on podigao lice. Također nosimo linija Željezne prirubnice i zaptivke setove u različitim materijalima uključujući gumene, sobe azbest i Teflon. Nehrđajuće čelične prirubnice.


Standardna:

ASTM A182 / A182M - 18 EN 1092...

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Vrste:

Zavariti vrata - Slip-On - Socket Weld - navojem - slijep - RTJ - Lap Joint - pojačanje - smanjenje - otvora.


Veličina:

1/2"- 36" + bušotine: S/5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

tlakove:

150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb i 2500 lb ili 10 bara, 15Bar, 25bara, 40bara, 64Bar, 100Bar i 150 Bar.


  

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Razne vrste prirubnica su dostupni ovisno o vrsti konstrukcijskih značajki. Sljedeće su vrste prirubnica obično koriste u cijevi. Te prirubnice su dostupni s različitim s podignuta lica, lice, prsten zajednički lice itd.


Par:Stainless Steel Sheet 2B završava Sljedeći:Cijev od nerđajućeg čelika 317H

Upit