Crna ploča od nehrđajućeg čelika žarena

Crna ploča od nehrđajućeg čelika žarena

Crna ploča od nehrđajućeg čelika je žarena, što je vrsta toplinske obrade, zapravo većina ploča od nehrđajućeg čelika je crna nakon što je proizvedena, bolje će se paziti na otopinu i kiseljenje, a hladno valjana ploča od nehrđajućeg čelika je svijetla, budući da površina je 2B završna obrada.

2 B hladno valjanje površine nakon toplinske obrade, kiseljenja, a zatim završne obrade kako bi površina bila umjereno svijetla osoba. Budući da je površina glatka, lako se ponovo melje, čini površinu svijetlijom, širokim spektrom upotrebe, kao što su posuđe, građevinski materijali i tako dalje. Upotreba površinske obrade za poboljšanje mehaničkih svojstava, gotovo svih namjena.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Ako vam je potrebna crna ploča od nehrđajućeg čelika pls kontakt s nama kako bi potvrdili detalje specifikacije, potrebno je napisati pismo sporazuma za potvrdu svih detalja, jer postoji nekoliko kupaca za kupnju crne ploče od nehrđajućeg čelika, to je vrsta nehrđajućeg čelika ploča rijetko na tržištu, i potrebno je više procesa kako bi zadovoljili vaše zahtjeve.Black Stainless Steel Plate Annealed


Nehrđajući čelik u proizvodnji kako bi se smanjila ili eliminirala sve vrste neujednačenih pojava u čeliku poduzela je niz važnih mjera za poboljšanje otpornosti na koroziju čelika.


Vi ste dobrodošli da pošaljete upit, najbolji citat i tehnički list će vam biti poslat uskoro!

Ako ima bilo kakvih pitanja, pls ne ustručavajte se kontaktirati nas!

Tel: +86 029 84510010

Email: info@sxht-group.com

Mobilni / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Par: 1 inča 304 cijevi od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: Kupiti Ploča od nehrđajućeg čelika 304 316