Križ

Križ

Unakrsne armature nazivaju 4-stazni armature. Ako ogranak pruge prolazi potpuno tee, armatura ne pretvori u križ. Križ ima jedan ulaz i tri poslovnice ili porok stih. Tako često imaju

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Huitong posebna Steel co, Ltd je poznati China križ proizvođača i dobavljača, opremljen sa produktivni tvornica i kompanija i kao profesionalni cross izvoznik i prodavatelj, uvijek Pozdravljamo vas kupiti i veleprodaja kvalitetne cijevi križ, 4 puta križa dolikuje, cross dolikuje 4 put križa cijevi armature iz naše tvornice.

Unakrsne armature nazivaju 4-stazni armature. Ako ogranak pruge prolazi potpuno tee, armatura ne pretvori u križ. Križ ima jedan ulaz i tri poslovnice ili porok stih. Često imaju otapala zavarenih Utičnica završava ili žensko navojni završava.

Unakrsne armature može generirati veliku količinu stresa na cijev kao temperaturne promjene, jer su u središtu četiri prikljuëaka. Tee je više stalan nego križ, kao tee se ponaša kao tronožni stolica, dok križ se ponaša poput četveronožnih stolica. (Geometrijski, "bilo koji 3 sobe kolinearni bodovi određuju avion" Dakle 3 noge su inherentno stabilan.) Križevi su česte u požara sprinkler sustava, gdje uslijed toplinskog širenja nisu općenito pitanje, ali ne u Vodovod, zbog njihove dodatne troškove u odnosu na korištenje dva teeja.

Htongsteel je nastao kao jedan stop rješenje vodeći pružatelj za tvoju Lulu prelaze zahtjeve. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera cijevi prelaze u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima i kod kuće iu inozemstvu. Svaki odjel su pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.

Veličina:

Bešavne: 1/2"- 24", Zavarene: 24"- 96"

Debljina:

SCH10 XXS

Materijali:

Ugljični čelik: ASTM ANSI A234 WPB, ANSI A234 WPC, A420 WPL6.

Nehrđajući čelik: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legirani čelik: ASTM ANSI A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Standardno:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Povezano pretraživanje: cijev križ, 4 način križ križ armature armature, 4 način križ cijevi dolikuje.

Par:Inox cijevi ukrasne Sljedeći:Dupleks Nehrđajući čelik

Upit