Cijev Tee

Cijev Tee

Tee je najčešći cijevi dolikuje. Postoji unutarnji navoj bridova, sva otapala zavariti utičnice ili protivi otapalom zavariti utičnice i strane utičnice sa ženske teme. Koristi se

Huitong posebna Steel co, Ltd je poznati Kina cijevi t proizvođač i dobavljač, opremljen produktivni tvornica i kompanija i kao profesionalni cijevi t izvoznik i prodavatelj, uvijek Pozdravljamo vas kupiti i veleprodaja kvalitetne cijevi dolikuje t, t-linije, t za cijev, 3 put križa tee, križ tee iz naše tvornice.

Tee je najčešći cijevi dolikuje. Postoji unutarnji navoj bridova, sva otapala zavariti utičnice ili protivi otapalom zavariti utičnice i strane utičnice sa ženske teme. To se koristi za bilo spajanje ili Podjela strujanja fluida. To je vrsta cijevi dolikuje koji je T-oblik ima dvije poslovnice, na 90° priključak na magistralni vod. To je kratki komad cijevi sa bočni izlaz. Tee se koristi za povezivanje cijevi različitih promjera ili za promjenu smjera cijevi teče. Oni su izrađeni od različitih materijala i u raznim veličinama i završi. Opsežno koriste se u mreže cjevovoda za transport dvofaznog fluida smjese. Kategorizirani su kao: jednak Tee i nejednaki Tee.

Kada veličina ogranka je isto kao i sabirne cijevi, koristi se jednako t i kad grane veličina je manja od one zaglavlje veličine, smanjenom tee koristit. Najčešći su teeja s istim veličinama ulazu i izlazu. Neki od industrijskih tees su ravne Tee smanjenje Tee, dvostruko grana Tee, dvostruko grana smanjenje Tee, Konusni Tee, dvostruko grana Konusni Tee, Bullhead Tee, Konusni smanjenje Tee, dvostruko grana Konusni smanjenje Tee, Tangencijalna Tee i dvostruko grana Tangencijalna Tee.The iznad teeja kategoriziraju temelju njihova oblika i strukture. Oni se također može klasificirati na temelju aplikacija moraju to obaviti.

Htongsteel je jedan od vodećih Kina cijevi t proizvođača i dobavljača, ako želite kupiti ili kupovina kvalitetnih tee pro profesionalna tvrtka, tvornica, prodavatelj i izvoznik, slobodno nam se obratite.

Specifikacija:

Bešavne: 1/2 '' - 24'', Zavarene: 24''-96'', debljina: SCH10-XXS

Razreda i materijal:

Nehrđajući čelik: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legirani čelik: ASTM ANSI A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Čelični Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Vezane pretraživanja: cijev dolikuje Tee, cijevi t, t za cijev, 3 put križa Tee, križ t, jednaka Tee čelika jednake Tee, Inox jednake Tee, legure čelika jednake Tee, Reduktor Tee, čelika Reduktor Tee, Tee Inox Redukcija, legure čelika Reduktor Tee.


Par: Reducer

Sljedeći: Zavojnica od nehrđajućeg čelika