Reduktor

Reduktor
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Huitong posebna Steel co, Ltd je poznati Kina reduktor proizvođač i dobavljač, opremljen sa produktivni tvornica i kompanija i kao profesionalni reduktor izvoznik i prodavatelja, mi uvijek želimo dobrodošlicu te to kupiti i veleprodaja kvalitetne cijevi reduktor, cijev reduciri, ekscentrični reduktor, koncentričnih reduktor, Čelična cijev reduktor iz naše tvornice.

Je reduktor omogućuje promjenu u dimenzijama cijevi kako bi zadovoljili zahtjeve hidraulički protok sustava, ili da se prilagode postojeće cjevovode od različite veličine. Reduktori su obično koncentričnih reducira, ali ekscentrični reducira se koriste kada je potrebno održavati istu razinu vrha ili DNA-kraju cjevovoda.

Htongsteel je nastao kao jedan stop rješenje vodeći pružatelj za kakvu Reduktor trebate. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera Reduktor u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima i kod kuće iu inozemstvu. Svaki odjel su pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.

Proizvodi:

Koncentričnim Reduktor, Carbon steel CON reduktorom, reduktor CON nehrđajućeg čelika, legure čelika reduktor CON, CON reduktor, ekscentrični Reduktor, ECC reduktor, ugljični čelik ECC reduktor, Nehrđajućeg čelika ECC reduktor, Legirani čelik Ecc Reduktor.

Veličina:

Bešavne Reduktor: 1/2" do 24", zavarena Reduktor: 26 "-48".

Debljina: SCH20-SCH160

Materijali:

ASTM A234WPB WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Standardno:

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, HR

Povezano pretraživanje: cijev Reduktor, cijev Reduciri ekscentrični reduktor, koncentričnih reduktor, Čelična cijev reduktor.


Upit