Reduktor

Reduktor

Materijali: ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Huitong Special Steel Co, Ltd je vodeći kineski proizvođač i dobavljač reduktora, opremljen produktivnom tvornicom i kompanijom i kao profesionalni izvoznik i prodavač reduktora, uvijek vam želimo dobrodošlicu u kupovinu i veleprodaju visokokvalitetnih cijevnih reduktora, reduktora cijevi, ekscentričnih reduktor, koncentrični reduktor, reduktor čeličnih cijevi iz naše tvornice.

Redukcija omogućava promjenu veličine cijevi kako bi se zadovoljile potrebe hidrauličkog protoka u sustavu ili prilagodba postojećim cjevovodima različite veličine. Redukteri su obično koncentrični reduktori, ali se koriste ekscentrični reduktori kada se zahtijeva održavanje istog nivoa gornje ili donje cijevi.

Reduktor

Htongsteel je postao vodeći dobavljač rješenja za jedno rješenje za sve vaše zahtjeve za reduktorom. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i skladištara Redukcije u Kini. Naši proizvodi se široko koriste u mnogim oblastima kako u zemlji tako i u inostranstvu. Svaki odjel je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatiziranom proizvodnjom kako bismo našim klijentima ponudili najkvalitetnije proizvode i brze usluge.


Reduktor【Proizvodi】

Koncentrični reduktor, reduktor ugljičnog čelika CON, nehrđajući čelik CON reduktor, reduktor od legiranog čelika CON, reduktor CON, ekscentrični reduktor, reduktor ECC, reduktor ECC od ugljičnog čelika, ECC reduktor od nehrđajućeg čelika, reduktor od legiranog čelika.


【Veličina】

Vanjski promjer: bešavni reduktor: 1/2 ”- 24”, zavarivani reduktor: 26 ”- 48”.

Debljina: SCH20 - SCH160


【Materijali】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standardno】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Srodna pretraga: reduktor cijevi, reduktori cijevi, ekscentrični reduktor, koncentrični reduktor, reduktor čeličnih cijevi.Dobrodošli ste da nam pošaljete upite, najbolji citat će vam biti poslan uskoro!

Par: Križ

Sljedeći: ne