Reducer

Reducer

Huitong Special Steel Co, Ltd je poznati proizvođač i dobavljač reduktora u Kini, opremljen produktivnom tvornicom i kompanijom i kao profesionalni reduktor izvoznik i prodavac, uvijek Vam dobrodošlicu za kupnju i veleprodaju visokokvalitetnih cijevnih reduktora, cijevnih reduktora, ekscentričnih reduktor.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Huitong Special Steel Co, Ltd je vodeći proizvođač i dobavljač reduktora u Kini, opremljen produktivnom tvornicom i kompanijom i kao profesionalni reduktor izvoznik i prodavac, uvijek smo dobrodošli da kupite i veleprodaju visokokvalitetnog reduktora cijevi, cijevnih reduktora, ekscentričnih reduktor, koncentrični reduktor, reduktor od čelične cijevi iz naše tvornice.


Redukcija omogućava promjenu veličine cijevi kako bi se zadovoljili hidraulički zahtjevi protoka sustava, ili prilagoditi postojećim cjevovodima različite veličine. Reduktori su obično koncentrični reduktori, ali ekscentrični reduktori se koriste kada je potrebno da se održi isti nivo gornje ili donje strane cevi.


Reducer


Htongsteel je postao jedan od vodećih ponuđača rješenja za sve vaše zahtjeve Reducera. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i skladište Reducera u Kini. Naši proizvodi su u širokoj upotrebi u mnogim oblastima u zemlji i inostranstvu. Svako odeljenje je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatizovanom proizvodnjom kako bi našim klijentima ponudili najbolje proizvode i brzu uslugu.


Reducer】 Proizvodi

Koncentrični reduktor, reduktor ugljičnog čelika CON, reduktor od nehrđajućeg čelika, reduktor legure čelika, CON reduktor, ekscentrični reduktor, ECC reduktor, ugljični čelik ECC reduktor, ECC reduktor od nehrđajućeg čelika, legirani čelik Ecc reduktor.


【Veličina】

Out Diameters: Bešavni reduktor: 1/2 ”- 24”, zavareni reduktor: 26 ”- 48”.

Debljina: SCH20 - SCH160


】 Materijali

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


】 Standard

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Srodno pretraživanje: cijevni reduktor, cijevni reduktor, ekscentrični reduktor, koncentrični reduktor, reduktor čelika.Vi ste welocome poslati nam upite, najbolji citat će biti poslana na vas uskoro!

Par:Precizne cijevi od nehrđajućeg čelika Sljedeći:Cijev Tee

Upit